Som tidligere år inviterer Sandvollan Pensjonistlag til treff under Inderøyfest. Vi samles på Skjelvågen torsdag 7.juni kl. 13, til lapskaus og kaffe, underholdning og sosialt samvær. Vi satser selvfølgelig på fint vær, ellers er det mulighet for å trekke innendørs.

I år er vi så heldige å få besøk av Viggo Sandvik på treffet. Han er kjent fra Vazelina Bilopphøggers, og er en trivelig og dyktig musiker og historieforteller. Han skal ha konsert i Muustrøparken samme kveld, og vil presentere smakebiter fra denne for oss på Skjelvågen.

Sanggruppa 5,4 deltar også med underholdning.

I fjor var temaet strikkakofter, og en rekke av deltakerne på treffet stilte i sine favorittkofter. Disse ble avbildet for profilering i bladet «Pensjonisten» og i Inderøyningen. I år ønsker arrangøren at vi tar med favorittvottene våre til en enkel utstilling og fotografering.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, med mulighet for kjøp av lapskaus og kaffe/kaker.

Velkommen!

Share This