Søndagsmusikk i Muustrøparken

Foreningen Ringstu ønsker velkommen til hyggelige sommersøndager i Muustrøparken.

I Muustrøparken i Straumen ligger et gammelt, gult hus: Ringstu. Dette huset er hjerte for mange hyggelige aktiviteter.

I sommer arrangeres det igjen minikonserter utenfor Ringstu klokka 12 hver søndag.

Nå søker vi hobbymusikere som vil hjelpe oss å underholde i Muustrøparken en søndags formiddag.Vi ønsker oss et variert program med konserter som varer ca. 45 minutter. Disse minikonsertene er en fin måte for hobbymusikere fra Innherred til å få vist fram sine talent og få testet ut sin musikk på et publikum. Foreningen Ringstu ber derfor hobbymusikere som kan tenke seg å underholde om å ta kontakt med Frivillig Inderøy for mer informasjon.

Ta kontakt med Vibeke på tlf:46763220 eller epost til post@frivilliginderoy.no

Muustrøparken er et samlingspunkt og et sted for aktivitet, trivsel og gode møter. Minikonsertene bidrar til dette. Det er også mulig å kjøpe kaffe, te, saft og vafler i Ringstu fra kl 11.30 – 14.30 på søndager, og ellers nyte den vakre parken med skulpturer av Nils Aas, som var født og oppvokst på Straumen.

Musikk i Parken er et gratis arrangement som arrangeres av Foreningen Ringstu, med bistand fra Frivillig Inderøy.

 

Share This