Vi har fått anlagt en petanquebane (grusbane) på Spiren, inne på tunet. Hver tirsdag kl. 15-17 er det åpent for å komme og spille sammen med flere, med mulighet for å låne utstyr. Ingen påmelding, bare møt opp og bli satt opp på et lag når du kommer. Hvis du ønsker å bruke banen til andre tider er det selvfølgelig helt greit! Det er mulighet for å låne kuler hos Frivillig Inderøy. Sesongen varer til litt uti oktober – vi ser været litt an. Så blir det oppstart igjen til våren når vær og føre tilsier det!

Petanque er et kulespill som spilles med stålkuler på et underlag av grus. Målet for spillet er å komme nærmest en liten kule av tre. Spillet minner mye om boccia.

Petanque er et spill som passer for alle, uavhengig av alder, funksjonsnivå og forkunnskaper. Det er en artig utendørsaktivitet som både gir mulighet til å treffe trivelige folk og delta i uformelle konkurranser.

Har du spørsmål – ta kontakt med initiativtaker Ricky Busch på telefon 97896380 eller Maria Aune (Frivillig Inderøy) på telefon 40073320..

Share This