Det var så populært med Engelskkurs for å utvide språkforrådet nå før jul, at det måtte videreføres nå på nyåret. Dette kurset er selvfølgelig åpent for alle som vil utvide ordforrådet sitt i dette spennende språket. Bjørg Olsrud har sagt ja til å ta en ny runde som er på tirsdager 13-15 fra 15. januar til 5. mars.  Kurset har brukt å være på Inderøy Flerbrukshus, men er nå flyttet til Frivillig Inderøy sine lokaler.

Det er ønskelig å få med flere, og de som allerede er med på kurset, snakker om å starte opp en Engelskkafè igjen nå etter at dette kurset er over. Dette er noe vi kommer tilbake med mer informasjon om når vi kommer nærmere dette tidspunktet. Da blir det eventuelt åpnet en Engelskkafè der ALLE som vil kan komme for å snakke engelsk og spørre om råd angående Engelsk om det er behov for det.

Ta kontakt med Ina om det er noe du lurer på, eller om du vil være med :

epost: ina@frivilliginderoy.no               tlf: 40 05 17 41

Link til informasjon om Engelskkurs våren 2019

Share This