Bildet kan inneholde: fjell, himmel, utendørs, natur og vann

Turist i eget nabolag?

10.mai markeres Verdens Aktivitetsdag med en rundtur på Straumen. Vi legger opp ei rute som besøker næringsdrivende, kunst og andre severdigheter i Straumen-området. Planen er at vi denne dagen skal gå opp ei løype som gjør det enklere og mer oversiktlig for både turister og fastboende å besøke Straumens mange tilbud uten å være avhengig av bilen. Underveis håper vi derfor at turdeltakerne vil komme med innspill til hva som bør markeres i et turistkart og hvor det trengs noe tilrettelegging for å gjøre turen enda mer fristende for turister og fastboende! Vi får også delta i natursti underveis, hvor vi får teste kunnskapen om lokalmiljøet og sannsynligvis lære noe nytt.

Starten går fra parkeringsplassen ved Straumen Park (gml. Samvirkelaget) kl. 14.00 og avsluttes i Muustrøparken hvor det blir mulighet for å kjøpe kaffe. Ruta er ca 3 km.

Arr: Frisklivssentralen, Frivillig Inderøy og Inderøy kommune

Share This